Sunday, October 29, 2006


The joy of framing... I have an excellent framer who usually frames my paintings, but the sketches I´ll be putting in my art show I shall frame myself. Been doing that today. Also two of my paintings returned from England where they had been at a horse art show and one of them was broken. Thank goodness the painting itself was not damaged but the glass had broken. Now I need to reframe it and put in in the show a bit late. Well, it lasts the whole month so no biggy. And now I need to write a list of the paintings, put prices to the ones that are for sale, write a CV... Back to work, then.

***

Voi kehystämisen iloa... Minulla on loistava kehystäjä, mutta ne luonnokset, jotka laitan taidenäyttelyyni esille, kehystän itse. Sitä olen touhunnut tänään. Lisäksi kaksi maalaustani tuli takaisin Englannista, jossa ne olivat olleet hevostaidenäyttelyssä. Toinen niistä oli rikki. Itse maalaus ei onneksi ollut vahingoittunut, mutta lasi oli rikki. Nyt se sitten pitää kehystää uudelleen, mikä tarkoittaa että se tulee mukaan näyttelyyn sitten hiukan jälkijunassa. No, näyttely kestää koko marraskuun, joten eipä se nyt niin suuri ongelma ole. Ja nyt pitää kirjoittaa lista maalauksista, hinnoitella ne jotka ovat myynnissä, kirjoittaa CV... Takaisin hommiin siis.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tervehdys Nousiaisista. Kävin kurkistamassa kuulumisiasi ja ihailemassa uusimpia töitäsi nettisivuillasi. En voi muuta kuin ihailla. Luin että sinulla on näyttely marraskuussa. Ilmoitathan siitä myös minulle, käyn mielelläni ihailemassa taidettasi livenä jos näyttely on kohtuullisen matkan päässä. Voipa hyvin, ja ahkeroi kaikkien meidän iloksemme.

November 01, 2006  
Blogger Leena said...

No jo on telepatiat! Juuri piti minun penkoa, mikä on nettiosoitteesi, että saisin lähetettyä tiedon näyttelystä. Tein oikein sellaisen A4-mainoksen.
Mutta tässä lyhyesti:
Näyttely on 1.11.-30.11.06 Turussa Arsmedian tiloissa..
Eli Arsnet Galleria, Aurakatu 12 B 22, Turku. 3krs.
Ovi sinne on H&M:n sisäänkäynnin vieressä Kauppatorin puoleisella sivustalla. (Pitää soittaa ovikelloa) Aukioloajat ovat 10-15 arkisin. Siellä on 35 työtä kaikkineen esillä.

November 01, 2006  

Post a Comment

<< Home